Pagina's

dinsdag 9 april 2013

Wat er afgelopen weekend zoal was

Op zaterdag deden we boodschappen, en knommelden wat in de tuin.de aardbeien planten gingen in een grote pot en kregen een fijn zonnig plekje op de stoep.en de leibomen moesten plaats maken voor ander spul.

Toen we hier 10 jaar geleden kwamen wonen leek het me zo'n leuk idee. Fruit van onze eigen lei-appel bomen. Maar helaas kostten ze vooral veel werk, en leverden ze maar weinig of niets op.

Helemaal geen fruit bomen in de tuin vind ik toch ook niets. Dus er voor in de plaats komen binnenkort wel twee kleine appelboompjes. En dan maar hopen dat we daar meer opbrengst van gaan krijgen. Al is het maar alvast mooie bloesem dit jaar.

Zondag laadden we Kleine Man en Meis op de fiets voor een uitstapje in de omgeving.We zagen heel veel aardbeienin de kas, dat dan weer wel.

't Was namelijk 'kom in de kas' afgelopen weekend, en er waren verschillende bedrijven waar je kon gaan kijken hier in de buurt. Er was ruime keus, maar voor Meis was het meteen duidelijk, we moesten naar de aardbeien!


Daarna staken we de weg overen stonden midden tussen de kersenbloesems.Maar ook hier weer in de kas.


En dan het hoogtepunt van de zondag!Voor de eerste keer dit jaar kon ik de was weer buiten hangen, en een paar uur later, fris gewassen en gedroogd, weer op de bedden leggen.
Nu hebben wij geen droger, dus in de koude natte maanden hangt hier alles binnen te drogen.
Gaat ook prima, maar er gaat toch niets boven lekker buiten gedroogde was voor mij.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Gezellig dat je er bent, dank je wel voor je berichtje.
Liefs, Pauline